دانستن مواردی ساده اما موثر برای نگهداری از دندانها می تواند علاوه بر جلوگیری از فرسایش و از بین رفتن آنها موجب تقویت و طولانی کردن عمر دندانها شود پس استفاده از این میوه ها و سبزیجات را که به وفور در دسترس می باشند را از دست ندهید .
آناناس : بروملين، لکه هاي دندان را از بين مي برد.
زنجبيل : حاوي خاصيت ضد التهابي است که از لثه ها محافظت مي کند.
هويج : سرشار از ويتامين A است که ميناي دندان را تقويت مي کند.
ريحان : ترکيب طبيعي ضد باکتريايي موجود در آن، ميکروب هاي دهان و دندان را از بين مي برد.
مغز ميوه و تخمه : مصرف آن باعث تميز شدن دندان از جرم مي شود و کلسيم آن نيز باعث تقويت دندان مي شود.
پياز و سير : ترکيب سولفور در اين گياه با رشد باکتري مقابله مي کند.