اولین کلاس درس هوش مصنوعی “بدون معلم” در بریتانیا، با استفاده از هوش مصنوعی به جای معلمان انسانی، در شرف آغاز است.

کالج «دیوید گیم»، یک مدرسه خصوصی در لندن، دوره جدید بدون معلم خود را برای ۲۰ دانشجو در ماه سپتامبر افتتاح می‌کند.

دانشجویان با استفاده از ترکیبی از پلتفرم‌های هوش مصنوعی روی رایانه‌های خود و هدست‌های واقعیت مجازی خود دروس را یاد خواهند گرفت.

این پلتفرم‌های هوش مصنوعی یاد می‌گیرند که دانشجو در چه زمینه‌هایی برتر است و در چه مواردی به کمک بیشتری نیاز دارد، و سپس برنامه‌های درسی خود را برای ادامه ترم تطبیق می‌دهند.

نقاط قوت به پایان ترم منتقل می‌شوند تا بتوان آن‌ها را تجدید نظر کرد، در حالی که نقاط ضعف فورا بررسی می‌شوند و طرح درس هر دانشجو برای شخص او سفارشی و شخصی‌سازی شده است.

«جان دالتون» یکی از مدیران کالج دیوید گیم می‌گوید هوش مصنوعی می‌تواند دقیق‌تر از معلمان انسانی باشد.

او می‌گوید: «معلمان انسانی عالی زیادی در دنیا وجود دارد، اما همه ما خطاپذیر هستیم. من فکر می‌کنم دستیابی به سطح دقت [هوش مصنوعی] و همچنین ارزیابی مستمر بسیار دشوار است.»

دالتون اضافه می‌کند: «در نهایت، اگر واقعا می‌خواهید دقیقا بدانید که چرا یک کودک یاد نمی‌گیرد، فکر می‌کنم سیستم‌های هوش مصنوعی می‌توانند دلایل آن را به طور موثرتری مشخص کنند.»

۲۰ دانشجو حدود ۲۷۰۰۰ پوند در سال پرداخت خواهند کرد.

کمک هوش مصنوعی به یادگیری سریع‌تر دانشجویان

جوزف و مایکل، دانشجویان این کالج فکر می‌کنند که این فناوری به آن‌ها کمک می‌کند سریع‌تر از آموزش سنتی پیشرفت کنند.

جوزف، دانشجوی کالج دیوید گیم که در حال آزمایش این سیستم بوده است، می‌گوید: «یک معلم واقعا عیب‌های شما را نمی‌داند، زیرا دانش‌آموزان زیادی دارد. بنابراین او عیب‌های شما را نمی‌داند در حالی که هوش مصنوعی متوجه می‌شود که شما چه ضعف‌هایی دارید و به شما کمک می‌کند تا پیشرفت کنید.»

خواندن این مطلب پیشنهاد می شود :  مثلث فناوری

البته دانشجویان صرفا در کلاس درس هوش مصنوعی به حال خود رها نمی‌شوند. سه “مربی یادگیری” برای نظارت بر رفتار و حمایت از دانشجویان حضور خواهند داشت.

این مربیان همچنین موضوعاتی را آموزش خواهند داد که هوش مصنوعی در حال حاضر قادر به آموزش صحیح آن‌ها نیست، مانند هنر و آموزش جنسی.

«الکساندر وانسیتارت» معلم سابق زبان لاتین که به دانشجویان کالج SEN آموزش می‌داد، به کالج گیم پیوسته تا مربی یادگیری شود.

او می‌گوید: «من واقعا در مورد این‌که هوش مصنوعی چه کاری می تواند برای جوانان انجام دهد هیجان زده شدم، چگونه می‌تواند به آن‌ها کمک کند و زندگی آن‌ها را تغییر دهند. به همین دلیل برای این کار درخواست دادم؛ زیرا معتقدم این فناوری زندگی‌ها را تغییر می‌دهد.»

با این حال، ایده واگذاری آموزش کودکان به هوش مصنوعی هنوز بحث‌برانگیز است.

«کریس مک‌گاورن» یک معلم بازنشسته و مشاور سابق واحد سیاست‌گذاری است. او اکنون کمپین آموزش واقعی را اجرا می‌کند و می‌گوید اگرچه هوش مصنوعی نقشی در کلاس دارد، اما ممکن است خیلی تندروی کند.

او اعتقاد دارد که مدارس برای کاهش هزینه‌ها ممکن است سراغ کلاس درس هوش مصنوعی بروند، در حالی‌که کالج گیم می‌گوید برای اجرای این ایده مجبور به استخدام چند متخصص شده و هزینه‌هایش عملا افزایش پیدا کرده است.

هوش مصنوعی در حال حاضر در کلاس‌های درس در سراسر کشور انگلستان استفاده می‌شود و به زنده کردن موضوعات کمک می‌کند، به عنوان مثال به طرح‌های درسی کمک می‌کند.

منبع : sky

 

https://monajemi.ir/?p=50206

لطفا با ارسال نظرات خود ما را در پیشبرد اهداف مشایعت فرمایید.